El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dijous, 27 de juliol de 2023

Parc Pep Ventura

Un dels circuits que fem habitualment és fer parada i fonda al Parc Pep Ventura, de Matadepera. Aquest bonic parc, dedicat a qui fou un músic i compositor que consolidà la sardana llarga i reformà la cobla donant-li amplitud. Fou un personatge popular a l'època com a emprenedor cap de cobla, prolífic compositor i destre tenora. Va viure sempre a Figueres. El parc és un bon lloc per fer una bona hidratació i bon descans, quan fa una estona que correm en grup, com en nosaltres és costum des de fa força anys. Les fotografies de grup les fem sota uns aparells gimnàstics i de lleure, i ens les fa l'Eva Cantero, que la setmana passada va protagonitzar una bona remullada a la font dels plàtans.

La colla de caminar també van fer un bonic recorregut i va venir una nova Mossenaire, la Pepa i en Josep Mirabet, que va fer que el grup s'ho passés bé i a l'arribada al nostre camp base, ens va fer uns exercicis tonificadors. Podreu veure imatges al llarg del reportatge i us donem les gràcies pel seguiment:

Vindràs la setmana que ve.? Doncs ja et pots anar apuntant que és de franc i no compromet a res: al lloc habitual https//inscripcio.mossenhoms.be

Lidia i Marisol es retroben
Clicla damunt per veure-ho al youtube

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener