El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dijous, 17 d’agost del 2023

Font de la Moreria amb Mossenaires

Per votació, si. Com a novetat a qui s'ha inscrit prèviament, els hem deixat votar per triar entre dos circuits, tot sabent que el de Gotelles era més una aventura, donat que el camí està en algun lloc desaparegut, i hem d'inventar. L'opció de Gotelles i que anomenàvem d'aventura ha estat votada per nou persones i la d'anar fins a l'entrada de Sabadell, per sis. No sabem els sis, si una vegada realitzada l'aventura i als que agraïm que han acceptat fer el recorregut més votat, i no sabem si han gaudit. Esperem que sí.

Un servidor, és a dir jo, he pensat d'anar alguns dies a treure branques, retallar fulles i posar alguna pedra al camí per millorar-lo i a veure si la pròxima vegada us fem gaudir una mica més. Vol dir, que traient la idea d'un amic de Mollerusa, en Manel Porté que deia que també podem arreglar camins, espero tenir temps per fer-ho diferents dies. Ja us informarem.

Tant mossenaires que caminen com els que venen a córrer, avui hem estat menys, donat que és època estival, i ens ha agradat que en Juan ha convençut una antiga mossenaire, la Maite, per retornar al projecte. Gràcies.

Els dos recorreguts, com sempre, els pengem a Wikiloc i els podeu perfectament descarregar des d'aquest que és el vostre lloc i ja us esperem pel dissabte vinent. T'esperem!!

Clica al damunt per veure el vídeo al Youtube

Juan i Maite

Fernando

MartaCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener