El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dijous, 31 d’agost del 2023

Font de Can Roure amb Mossenaires

Anem tancant l'agost i a diferència de fa molts anys, sempre tenim alguna amiga o amic que fa cap a Can Mosssenaire. Hem anat a la font de Can Roure, que si bé raja, l'aixeta és tot un poema. Alguna persona amb molt bona voluntat va posar un invent que no acaba de fer el bon servei i és que al ser una font de dipòsit, si els que hi anem no la tanquem, s'acabarà buidant. Els que tenim una certa edat, entre els que m'hi conto, els nostres pares anaven amb garrafes a emplenar-les aquesta font i passàvem per davant la masia de Can Roure, que estava força envellida i es passava ben bé per dins. Ara ens fan anar pel voltant i gairebé mai es veu a ningú a carregar aigua. Us passo una relació de les diferents fonts, perquè en tingueu coneixement: https://www.terrassa.cat/fonts-naturals
Sempre tenim amics que fan costat al projecte, de forma que agraïm també en Jaume Fontanet, una persona exemplar per mi, que ens ha vingut avui, i juntament amb en Jordi Westermeyer, que per temes laborals i personals, no poden venir tant com voldrien. Gràcies!!

La Patrícia, que ens ha portat a la seva cosina, i que tampoc pot venir com abans per temes laborals, i avui també l'hem tingut amb nosaltres. Gràcies

En definitiva a tothom, i ens ha emocionat com en Jordi Mas estava orgullosíssim de ser el portador de la bandera, i a més moltes fotos són d'ell. Gràcies!!

La Pepa, que ha dut les serves gossetes i que està tan contenta de venir a caminar a Can Mossenaire

Bé: totes i tots, un per un: gràcies. Sabem que si no fos per vosaltres el projecte d'Entrenaments en grup a mossèn Homs, no seria possible, i ens fa il·lusió dir-ho.

En Josep Vandellós, ha dut els caminants i tant els que corren com que caminen podeu baixar el recorregut.

I si vols venir dissabte, és totalment sense compromís i de franc: vens?

Jaume Fontanet, el Mossenaire Cuiner
Clica al damunt per veure-ho al Youtube


Pau Margarit
Jordi Viñeta, Cresta: Pavots - Espadas - Posets...  reventat!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener