El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dijous, 3 d’agost del 2023

No fem vacances a Can Mossenaire

A ple estiu, tota cuca viu. Estem pel que estem, i l'esport, la natura i l'amistat i la companyonia no manca a Can Mossenaire. Ha estat una baixada fins a Sabadell per corriols ben ombrívols i avui els que correm hem clavat l'entrenament de deu quilòmetres passant per Can Deu. Aturadeta a Sant Julià d'Altura, per poder fer una bona hidratació i fotografies i vídeos per perllongar en el record aquesta trobada, que tant ens agrada. Continuem tenint noves i nous Mossenaires, i si la setmana passada va ser la Pepa, avui ha estat en Carles qui s'estrena al projecte que entre tots anem mantenint. Benvinguts i gràcies a la Isabel i al Jordi per fer-nos bona propaganda i portar nous amics.
Si cliqueu al damunt de les imatges del recorregut que pengem a wikilok, us podeu descarregar al vostre mòbil el recorregut i queda a l'històric del projecte Mossenaire. De nou en Mirabet gaudeix, encaminant als caminants, com també fan Juanjo i Josep. Gràcies a tothom per fer de la colla de caminants com a descobriment impagable.

Si esteu de vacances, bones vacances i si voleu venir, els Mossenaires mai fem vacances i està tothom convidat a provar aquests tipus d'entrenaments tan peculiars. Tots els dissabtes de la vida a les 08:00 tens una cita a aquest racó de món. Ens hi veiem

Ah!, i si et sembla et pots anar apuntant al lloc de sempre https://inscripcio.mossenhoms.be

Nico, fent els darrrers ajustaments

Clica al damunt, per veure vídeo al Youtube
Carme, Judit, Ruth
Inma, Sebas i José Miguel, Por los parajes de Andalucía


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener