El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

divendres, 22 de desembre del 2023

Forns d'en Corcola, del Girabau i Font de la Tartana des de Can Mossenaire

Tot i ser un circuit Mossenaire que puja i puja, és una volta molt bonica que ens fa passar pel poble de Matadepera i un cop travessem els primers carrers, tot just pel costat de la zona esportiva on hi ha els camps de futbol, enfilarem el camí que ens durà a la depuradora i tornem a trepitjar carrers de la urbanització. Una forta pujada i els camins dels forns d'en Girabau, on a banda de fer esport i xerrar, hem visitat a tocar, tocar, un parell dels forns molt importants i que ens porten a recordar que aquí hi havia assentaments humans no fa pas tant on produïen calç, que s'obtenia amb la manipulació del foc.

Voldríem destacar un amic de joventut d'en Pep, en Marcel Ubach, mestre internacional d'escacs i quart taulell del Club Escacs Terrassa i que enguany jugarà a la màxima categoria per equips i que avui s'ha estrenat com a Mossenaire Nou. Destacaria atlèticament que de fa nou anys fa la marató de Barcelona, i es prepara uns mesos abans. Un luxe i benvingut.

Hem felicitat a en Jordi Torrente, avui ha estat el seu aniversari, així com l'ajut que sempre ens feu tothom inscrivint-vos, portant la bandera com en Nico Burgos, controlant en Jordi Viñeta i Joan Carles MagdalenoFran Frutos amb les inscripcions, Eva Cantero amb les fotos, en Crespillo i en Josep Mirabet que ens condueix als senderistes i ens fa sessió conduïda gimnàstica quan arribem a Can Mossenaire. Ens satisfà veure-us sempre de tan bon humor i sense adonar-nos fem bon esport, del més bo, xerrem un munt i gaudim de la natura.

Mencionarem una de les fotos on surt en Xavier Boronat i el seu fill Albert, que ha estat qui un dia em va ensenyar que existia el "món del córrer".

Us convidem sense cap mena de compromís sempre que vulgueu a http://inscripcio.mossenhoms.be
Txell i Marcel

Si vols veure el vídeo al YouTube, clicla damunt la imatge


Carlos i Carmelo
Els dimarts amb el Paco, des de l'Escac

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener