El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dijous, 14 de desembre del 2023

Plans del Mas Canals amb Mossenaires

Una volta senzilla, fent un recorregut per camins que coneixem molt bé, passant aquesta vegada pels plans de Can Canals, on tenim un important punt geodèsic registrat i que podreu veure al llarg del reportatge. El nostre bandera ha estat el Mossenaire més jove, en Roc. Gràcies per dur el nostre emblema. Fem una aturada a la bassa que rega els camps de golf del prat, i com sempre ens ajudeu quan esteu apuntats i si no en Jordi us apunta abans de sortir, i podreu rebre la crònica i el vídeo personalment i cadascú. Poc abans de sortir ens ha acompanyat en Carmelo, que s'està recuperant.

Els Mossenaires que caminen, han estat conduïts per en Mirabet i han caminat pels voltants pel barri de la grípia. També podreu veure al llarg de reportatge recorregut que vam gravar, per compartir.

Continuem fent història, i ens agrada fer-la amb tu, per això et convidem qualsevol dia que et vingui de gust a venir un dissabte a les 08:00 i segur que et quedarà un grat record. Fins aviat.

Recordeu anar-vos apuntant. http://inscripcio.mossenhoms.be
Jordi i Pau, mirant com ens ajuda en Jordi Viñeta
Cliqueu al damunt i veureu el vídeo al Youtube


Punt geodèsic 287117017    Senyal geodèsic 2871170173
Un ròdol de metall al camí és un punt d'informació facilitada per l'institut Cartogràfic de Catalunya, que fa que què aquest lloc sigui únic i pot ser localitzat des de qualsevol lloc del planeta, amb unes dades que el descriuen com un punt únic de la nostra geografia, i s'hi poden llegir alçada, latituds, i no sé quantes coses més i vés per on lloc per on els "Mossenaires" tenim el feliç costum de passar-hi de forma periòdica .
Si et vols baixar tot de dades: 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener