El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dijous, 28 de desembre del 2023

Castellarnau i Bassa del golf des de Can Mossenaire

Dies de festes per Nadal i Sant Esteve, i que són motiu de joia i de celebració, i nosaltres que no deixem de fer un bon dissabte Mossenaire com cal. Amigues i amics disfressats i aprofitant l'entorn meravellós de Can Mossenaire a Torre Mossèn Homs, per anar a fer un entrenament interessant i encara ho és més quan ens envolteu amb aquest tarannà. Mossenaires que caminen han pujat fins a Matadepera i Mossenaires que corren cap a Castellarnau, a la font que coneixem de fa poc.

També rebem fotografies de Mossenaires que han anat a diferents curses i que ens les volen mostrar, com veureu al llarg del reportatge, com la pujada la Mola i la del Bolet i també de la setmana anterior a la cursa IV Cursa – Caminada Vicente Ferrer. Gràcies a tothom i us desitgem bones celebracions i molta felicitat.

Si voleu dir adeu l'any 2023 i hola al 2024, aquest dissabte us convidem a entrenar amb nosaltres, sense cap meva de compromís, totalment de franc ara i sempre i amb ganes de veure't. Vinga, ja tenim les inscripcions obertes a http://inscripcio.mossenhoms.be

Fran, Transi, Maite, José
Clica damunt per veure vídeo al Youtube


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener