El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

divendres, 22 de març del 2024

Font de la Tartana, Forn del Girabau i Forn d'en Corcola des de Can Mossenaire

Volem encetar la col·lecció setmanal de fotografies amb una de molt important: la mare de la Inma i en Sebas, que són dues persones que estan fent possible que aquest racó de món sigui alguna cosa més que una trobada per córrer i caminar: fan que ens sentim una família i avui la mare, la senyora Rosa, també la tenim al costat del monòlit que tenim dedicat a la nostra plaça tan famosa: la de Can Mossenaire. Gràcies, família per ser-hi sempre fent gran el projecte. Gràcies, Rosa, una noia de tan sols noranta-u anys magnífics i li agraïm per tenir uns fills tan fantàstics.

A la sortida els grups Mossenaires de Caminar i Córrer i com és costum es fan la fotografia per fer una mica d'història al costat de l'ermita de Mossèn Homs, la de Sant Josep.

Els caminants han fet un recorregut pels nous camins de la font de les Canyes i els que correm ens hem passejat per Matadepera i per la font de la Tartana i els forns. El reportatge fotogràfic ens ha fet recordar els llocs tan bonics que ens envolten i formen part dels Camins Mossenaires.

A la font de la Tartana, un lloc que en Joan Forte porta molt en el seu interior, i allà hem volgut recordar els Mossenaires que el grup Runparadis que amb ell tenim un ric valor per el nostre projecte, el dia abans li van reconèixer la seva gran tasca a favor d'aquest nostre esport i grup de gent fantàstica. Des d'aquí el nostre reconeixement.

Continuem fent projecte i moltes i molts de vosaltres el feu gran i us ho volem agrair de tot cor. Gràcies

Si no us voleu perdre la pròxima trobada, ens agrada fer previsions amb http://inscripcio.mossenhoms.be

Rosa, la mare Mossenaire d'Inma i Sebas
Clica damunt, si vols veure el vídeo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener