El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

divendres, 29 de març del 2024

Font de Can Roure (corrent) Font de la Grípia (caminant)

Ens atrevim a pensar que quan és dissabte i són les vuit, hi ha moltes amigues i amics que saben que en aquest racó de món hi ha una colla d'amistats que es reuneixen l'era de la Masia de Torre Mossèn Homs per practicar esport del millor: aquell que és compartit i del que se'n treu bons fruits. Fem una barreja de caminar i córrer i mentre podem escoltar i parlar amb gent que apreciem i encara que no hàgiu pogut venir, intentem posar un reportatge perquè reviviu aquests moments un cop passats i els que no hi heu pogut estar, almenys us emporteu un trosset d'aquest dia. Sempre diem que no volem res a canvi, tan sols us volem veure feliços i aquesta és la nostra particular filosofia.

Ho encetem amb el Mossenaire dels acuits continus, en Carmelo, que d'ençà que fa gran el projecte, ens fa riure amb un de nou que de son fets amb un cor immens, que se l'endevina. Quina sort tenir prop gent com tu. Gràcies per fer-nos riure cada setmana.

Els que caminen i guiats per en Mirabet, que gaudeix quan us veu gaudir, han anat cap al torrent de la Grípia trobant camins nous, tot passant per la font que porta el mateix nom. Un colla que creix i s'estabilitza i gran idea el grup de caminar, al que tots hi sou convidats. A més en Mirabet us fa fer gimnàstica en acabar. Tota una meravella.

Els que correm, avui fent l'anella verda ens hem apropat a la font de Can Roure i ens hem retratat davant la finca està ubicada al municipi de Matadepera amb un terreny de 11800 m2 amb unes vistes immillorables a La Mola i el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt.
Consta de dues masies, La Mateta i Can Roure, juntament la capella romànica del segle XIII

Us agraïm el vostre seguiment i sempre us convidem que vingueu sense gens de vergonya que sereu benvinguts.

Ja sé que som pesats, però si us podeu inscriure, ens feu un favor, donat que podem pensar millor un recorregut d'acord amb els que siguem. Però com sempre diem, que podeu venir igual si no esteu inscrits.

Us posem l'enllaç que sempre és el mateix. Si feu vacances de Setmana Santa, gaudiu.

clica al damunt de la foto per veure el Vídeo Mossenaire al YoutubeCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener