El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dijous, 14 de març del 2024

Si plou, hi ha Mossenaires

Que millor que rebre la pluja tan esperada des de Can Mossenaire. Mesos i mesos sense ni una gota, i avui a les vuit la pluja ens acompanyarà. El plaer de córrer amb una fina pluja i aquests dies són els que més costen de calçar-se les sabatilles de córrer i sortir a la intempèrie i quinze Mossenaire agosarats ens hem aplegat per vestir el projecte inclús plovent. Gràcies a tothom, tant els que ens llegiu com qui ha vingut fent cor fort. La colla de caminants han pujat a la font de Can Vinyers, i els que corríem, hem passat pel Centre de l'Hípica la Granja, arribant fins a la mancomunitat i de retorn pels plans de Can Canya i gaudint plenament de l'anhelada pluja.

Tenim moltes fotografies de Mossenaires que han fet la Marató de Barcelona, que també podreu veure al llarg del reportatge. Gràcies per tot i ja estem pensant amb el dissabte vinent, i tu? També? Vinga: apunta't totalment gratis a http://inscripcio.mossenhoms.be
Totes sota el ciprès, que no te copa
clicla al damunt si vols veure el vídeo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener