El projecte es modifica i transforma. Ha passat a ser un entrenament individual i a les franges horàries permeses i ara tenim set dies per fer-nos nosaltres la fotografia per recordar que "Mossenaires" ens uneix a la distància i vivim en un mateix espai, i ens il·lusiona, saber que cada dia tenim tot el dia per anar-nos-en a fer una foto que ens uneixi, que ens recordi que estàs recolzant aquest nou projecte. S'inicia una nova etapa en temps d'estat d'alarma i per protegir a la gent que estimem. Volem contribuir a donar entendre que estem en pandèmia i que encara no és solucionat, i com que us trobem molt a faltar, veient-vos aquí i ara, ús sentim més a prop. Gràcies per l'acceptació del nou projecte mossenaire. Si no us va bé arribar a Torre Mossèn Homs, ens l'envieu des de qualsevol lloc.

dimarts, 16 de març de 2021

I va un any

Mirar enrere per avançar endavant, és el que fem. Tenir bons records del que eren els entrenaments en grup i tot i que la situació encara no és adequada a fer-ho en grup, com fèiem abans. Quan veiem camps de futbol, bàsquet, etc., plens i minyons i castellers enfilant-se i fent castells, encara que siguin de gama baixa, llavors aconsellarem els entrenaments multitudinaris. Mentre no veiem una immunitat de ramat, seguirem proposant entrenaments pel projecte d'entrenaments individuals per que ja estem d'onada a onada. Seguirem gaudint de les vostres imatges que ens estan ajudant a no oblidar-nos de les bones amistats i de les Mossenaires i dels Mossenaires. La #FotoMossenaire, ha estat seguida per molta gent i seguirem.

I la propera fotografia de que va?

"La primavera" : busquem alguna cosa que ens recordi que encetem nova estació, i el que et doni la teva imaginació: flors, de tots colors, ocellets fent nius, camps de tots colors, sortides i postes de sol primaverals. Que la teva imaginació no es pari i ho comparteixis amb nosaltres amb aquesta fotografia que segur que ja tens pensada. L'esperem. La teva foto, per a nosaltres. GràciesMarta Cirera

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener