El projecte es modifica i transforma. Ara ja entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes.

Volem contribuir a donar entendre que estem en pandèmia i que encara no és solucionat, i com que us trobem molt a faltar, ara tens tres possibilitats de sortir als reportatges:

- Venir a "córrer" 10 qm.
- Venir a "caminar" 6 qm.
- Enviar "Una fotografia" teva.

dilluns, 1 de març de 2021

I van quaranta tres setmanes !!

La setmana que ve farà just un any del nostre darrer entrenament en grup i serà un trist aniversari, donat que s'ha allargat tot en el temps més del que els que no hi entenem pensàvem. Durant aquest any han passat moltíssimes coses i segur que de molt tristes, i s'han trencat moltes relacions de forma momentània i que estem desitjant reemprendre, i ens han traspassat amics i familiars, i encara ens entristeix més. Quan sigui el moment, que no és ara, els entrenaments multitudinaris esperem tornin. Nosaltres hem volgut no perdre contacte i animar-nos els uns als altres, donat que teníem moltes converses, i amistats engegades i el més prudent ha estat el que les autoritats sanitàries i de forma reiterada han anat dient, que és no fomentar les trobades, tal i com les coneixem i us hem d'agrair molt el vostre esforç i per la vostra paciència. Els que esteu fent possible aquest projecte, que preté mantenir unides les amistats, encara que us trobem molt a faltar. Recordem, ara més, aquells dissabtes en que teníem la possibilitat de #corrergaudir i #correrxerrar i mantindrem la flama fins al moment que es pugui. Des d'aquest racó el nostre més gran agraïment.

I per la setmana que ve, què toca?

Us tornem a demanar: foto i àudio. A veure que ens dieu, i volem els vostres ànims. Penseu que farà un any just del darrer entrenament en grup i això ens dona que pensar. 

Gràcies, gràcies, gràcies
Marisol M. Torner
Carme AlcaldeJosep Moliner Penalva

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener