El projecte es modifica i transforma. Ha passat a ser un entrenament individual i a les franges horàries permeses i ara tenim set dies per fer-nos nosaltres la fotografia per recordar que "Mossenaires" ens uneix a la distància i vivim en un mateix espai, i ens il·lusiona, saber que cada dia tenim tot el dia per anar-nos-en a fer una foto que ens uneixi, que ens recordi que estàs recolzant aquest nou projecte. S'inicia una nova etapa en temps d'estat d'alarma i per protegir a la gent que estimem. Volem contribuir a donar entendre que estem en pandèmia i que encara no és solucionat, i com que us trobem molt a faltar, veient-vos aquí i ara, ús sentim més a prop. Gràcies per l'acceptació del nou projecte mossenaire. Si no us va bé arribar a Torre Mossèn Homs, ens l'envieu des de qualsevol lloc.

dilluns, 22 de març de 2021

Mossenaires: van de floretes

Girem full a l'hivern i encetem una prometadora primavera i que  sigui ben florida i intentar no defallir i seguir tenint aquest positivisme que possibilitarà, més d'hora que tard que puguem córrer tothom fent pinya i enaltint els beneficis de l'esport, la natura i la companyonia. Molts portem gairebé un any corrent amb moltes precaucions, tal com des del primer moment se'ns demanava, i tot i que estem una mica cansats, no per això tirarem la tovallola  i hem fet projecte, que ha consistit en compartir. 

Compartir és el que Mossenaires ha fet sempre, i hem anat a la cua a buscar a qui corre més lent, i no hem parat de xerrar i aprendre, i sempre hem acabat plegats i en això ens reafirmem: en tenir paciència, i esperar-nos totes i tots. Esperem i comfiem en que les coses mica en mica tornin a ser com abans, això si: fem esport i cuidem-nos, que sempre és millor fer les coses amb seny. Doncs això: Mossenaires igual a seny.

La foto de la setmana que bé, la deixem lliure. Segur que en fas una de molt bonica i que ens animarà a tothom i recorda: la foto ens fa que no t'oblidem, vol dir que afanyat en enviar-la on tu ja saps. De nou el nostre agraiïment infinit.

Bona primavera!!!
Avui demanem FloretesRosi González
Susanna VargasRamón Cruz

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener