El projecte es modifica i transforma. Ha passat a ser un entrenament individual i a les franges horàries permeses i ara tenim set dies per fer-nos nosaltres la fotografia per recordar que "Mossenaires" ens uneix a la distància i vivim en un mateix espai, i ens il·lusiona, saber que cada dia tenim tot el dia per anar-nos-en a fer una foto que ens uneixi, que ens recordi que estàs recolzant aquest nou projecte. S'inicia una nova etapa en temps d'estat d'alarma i per protegir a la gent que estimem. Volem contribuir a donar entendre que estem en pandèmia i que encara no és solucionat, i com que us trobem molt a faltar, veient-vos aquí i ara, ús sentim més a prop. Gràcies per l'acceptació del nou projecte mossenaire. Si no us va bé arribar a Torre Mossèn Homs, ens l'envieu des de qualsevol lloc.

dilluns, 8 de març de 2021

Tot un any sense entrenaments Mossenaires

El que fa que molts no perdem l'esperança és veure com feu els possibles per no defallir, i que aquest malson passarà. Segur que ni de bon troç, la majoria de nosaltres no pensàvem que passat un any encara estaríem parlant en termes de que encara continua la lluita. Un any és molt o poc, depenent de com s'hagi passat i que cada persona haurà estat un món. El nostre desig és que continueu lluitant i que segur que anem ben encarrilats per poder  fer coses en grup, sobretot córrer plegats, mentre fem una bona xerrada.

Avui hem gaudit de nou de les vostres veus que acompanyades de la vostra imatge ens ha apropat a vosaltres. De la primera a l'últim heu volgut donar un missatge positiu, com estem segurs que ha d'ésser. Fort agraïment.

La setmana vinent continuem amb el projecte i la fotografia, la que més us agradi. Sobretot, que pensem molt en tots vosaltres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener