El projecte es modifica i transforma. Ara ja entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes.

Volem contribuir a donar entendre que estem en pandèmia i que
 encara no és solucionat, i com que us trobem molt a faltar, ara tens
 tres possibilitats de sortir als reportatges:

- Venir a "córrer" 10 qm.
- Venir a "caminar" 6 qm.
- Enviar "Una fotografia" teva.

dilluns, 7 de juny de 2021

Anem pel juny a menjar-nos elEs viu un cert ambient d'eufòria esportiva, tot i que encara no podem cantar victòria. Estem molt al tanto de com es van desenvolupant els esdeveniments i contents de veure que esteu ressorgint, gràcies a l'esforç de tothom per ho que es va aconseguint arribar a aquells moments tan i tan desitjats. Veiem com ens anem ajuntant en grups reduïts i fem curses, pugem muntanyes i gaudim de valent fent esport i amistat, i sabem que ho feu amb moltes precaucions. Felicitats!. Ens fa contents que sembla que la cosa va bé, amb excepcions, evidentment. Us podem dir que tenim algun amic que està passant-ho malament per haver engantxat la covid-19 i mantindrem la discreció, però que formava d'un "grup bombolla", que s'ha fet. Des d'aquí desitgem a aquest amic que es recuperi ben aviat.
Al reportatge, veureu com alguns hem anat al Llac Petit, on hi persones que estan treballant en què es posin mesures preventives a la paret del Llac, i els que hi heu anat ho heu pogut viure en viu i directe.

Estem en bona línia, i segurament al setembre Mossenaires farà la primera convocatòria en grup i amb garanties, i si tot va bé. Veurem si el projecte es viu o si es modifica. Estem en procés de repensar-ho i quan puguem us direm alguna cosa. De moment, continuem demanant la fotografia individual, si pot ser, i entrenar amb grups petits amb les recomanacions que tots sabeu. Gràcies i aneu enviant les vostres fotografies. Fins aviat
Marta i Carla, mare i filla

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener