El projecte es modifica i transforma. Ara ja entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes.

Volem contribuir a donar entendre que estem en pandèmia i que encara no és solucionat, i com que us trobem molt a faltar, ara tens tres possibilitats de sortir als reportatges:

- Venir a "córrer" 10 qm.
- Venir a "caminar" 6 qm.
- Enviar "Una fotografia" teva.

dimarts, 22 de juny de 2021

Esport és vida: paraula de Mossenaire

Quan ja veiem que s'apropa la possibilitat que les nostres trobades socials seran possible, intentarem encetar un projecte nou i diferent al més setembre, on l'amor a l'esport i la natura, la companyonia i el plaer d'entrenar amb gent amb qui compartir una bona conversa, mentre fem tot allò que hem après al llarg de temps, que és que si ha funcionat durant vint-i-vuit anys i han passat cents d'amics que porten amb orgull el fet de considerar-se "Mossenaire". Aviat donarem algun detall, però bàsicament serà també estar plegades i plegats durant 1 h, i mentrestant farem esport i en deixarem constància, com sabem fer.

De moment i mentre aquest moment és més prop, i per no perdre aquest contacte que les teves imatges ens han anat donant.

La setmana vinent: ens enviaràs la teva fotografia? També si és la que fa cinquanta, com si és la primera: totes ens fan il·lusió i tant si són creatives com si no, et volem veure a tu. Si: a tu.

Gràcies per enèsima vegada i que tinguis una fantàstica setmana.


Jordi Viñeta i les seves postes de sol
Carmelo Luque, a la Tartana

Carmelo Luque, a la Mola

Carmelo Luque, a la Mola


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener