El projecte es modifica i transforma. Ara ja entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes.

Volem contribuir a donar entendre que estem en pandèmia i que encara no és solucionat, i com que us trobem molt a faltar, ara tens tres possibilitats de sortir als reportatges:

- Venir a "córrer" 10 qm.
- Venir a "caminar" 6 qm.
- Enviar "Una fotografia" teva.

dilluns, 14 de juny de 2021

Com els hi agrada la natura a Mossenaires


Com ens agrada la natura, i el nostre esport va molt lligat a ella. És veritat que on millor es gaudeix és, mentre esbufegues a una bona pujada, t'envolten el cant dels ocells que et fan oblidar tot cansament i que em dieu de les olors a farigola, romaní, llorer, fonoll, ginesta, i si vas a la Mola, aquells revols on sempre els ases i les mules deixen aquella ferum, però que no en fem ni cas o poc.

Bé, avui estem rebent fotografies molt boniques: de la Masia de Torre Mossèn Homs, de la Mola, del parc de Sant Llorenç i l'Obac, de Vista Alegre, de Torreneules, Vall d'Angoustrine, de Pineda, la Roca, Torredembarra, Siurana, Farrera dels Llops, Sant Agnès, Bastions, Roca del Vallès i segur que ens deixem algú. Molt satisfets de veure com gaudint de fer esport i ens ho compartiu.

No defalliu, tot i que fa aquesta calor tan angoixant, i entreneu a hores fresques, beveu força líquid i feu esport moderat. Això si: ja podeu enviar la vostra fotografia per aquesta setmana vinent. No esperis ni un minut. Et volem i et volem bé. Gràcies per tot!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener