El projecte es modifica i transforma. Ara ja entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes.

Volem contribuir a donar entendre que estem en pandèmia i que encara no és solucionat, i com que us trobem molt a faltar, ara tens tres possibilitats de sortir als reportatges:

- Venir a "córrer" 10 qm.
- Venir a "caminar" 6 qm.
- Enviar "Una fotografia" teva.

dilluns, 15 de novembre de 2021

A Can Candi des de Can Mossenaire

Han passat vuit setmanes d'ençà que vam reprendre els entrenaments en grup, i avui ens hem atrevit a fer l'entrenament més llarg de Can Mossenaire, el que ens portarà a Can Candi a pujar els sis revolts i uns dotze quilòmetres i amb algun revolt que realment crema. Una mica més llarg del que ens és habitual, i destacàvem que va ser el darrer entrenament abans de la pandèmia, quan deixàvem d'entrenar en grup. Un cop a dalt, els que correm, hem fet una fotografia de record. Hem volgut sentir-vos la veu, i hem fet una mica de vídeo on us preguntàvem com us havia anat, i també veiem entrar la bandera desplegada.

El Mossenaires caminants han fet uns sis quilòmetres, fins a Sant Julià d'Altura, i ha estat conduït per primera vegada per la Nerea, a qui donem les gràcies.

Tant un com altre entrenament, els podreu veure i baixar des d'aquesta crònica.

Un dels moments que destaquem, també podeu escoltar el vídeo, on en Xavi Pons ens explica on va transcórrer la seva infantesa, davant la casa dels pares i on ens explica una mica l'entorn on som. Gràcies per la teva explicació.

L'entrenament ha estat abundant la bona conversa i sempre ens venen Mossenaires que feia un parell d'anys que no vèiem, i de nou podem tornar a compartir aquest entrenament o no parem de xerrar. D'aquí el nostre hashtag #correrxerrar que tant ens agrada.

Esperem veure-us el dissabte vinent i ja us podeu anar apuntant, que la inscripció ja és obertaCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener