El projecte es modifica i transforma. Ara ja entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes.

Volem contribuir a donar entendre que estem en pandèmia i que encara no és solucionat, i com que us trobem molt a faltar, ara tens tres possibilitats de sortir als reportatges:

- Venir a "córrer" 10 qm.
- Venir a "caminar" 6 qm.
- Enviar "Una fotografia" teva.

dilluns, 8 de novembre de 2021

Can Mossenaire segueix entrenant

Ja ens sembla com si no hagués passat el temps, i anem sumant pàgines a la nostra història. Un entrenament de 10 quilòmetres els que correm i de 6,3 quilòmetres els que caminen, i avui ens hem creuat al començament, al mig, i al final. Tot un èxit.

Tant a strava com a wikiloc el podreu consultar sempre, el que hem fet i si algú el vol fer pel seu compte, el pot baixar. Anima't

Seguim apostant per aquest nou projecte amb la voluntat de crear seguretat i fer previsions i de nou agraïm que us apunteu com abans millor, a tal de saber quants serem.

Avui hem fet un circuit on hem anat de Terrassa a Sabadell i viceversa, per camins i corriols espectaculars, en un dia radiant i que comença a fresquejar. De fet ja anem amb la nova hora, i de nou la llum diürna ens il·lumina.

Ja estàs trigant a apuntar-te pel dia 13 de novembre. T'ho posem fàcil a

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener