El projecte es modifica i transforma. Ara ja entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes.

Volem contribuir a donar entendre que estem en pandèmia i que encara no és solucionat, i com que us trobem molt a faltar, ara tens tres possibilitats de sortir als reportatges:

- Venir a "córrer" 10 qm.
- Venir a "caminar" 6 qm.
- Enviar "Una fotografia" teva.

dilluns, 22 de novembre de 2021

Can Mossenaire a Can Deu

Un circuit clàssic per nosaltres, és anar fins a Can Deu de Sabadell i veure l'ermita de Sant Vicenç de Verders i on ens fem la fotografia de família. Avui més especial, donat que és el cumpleanys d'en Miguel Alonso Giralde. Si, fa anys i ha estat molt emocionant poder-lo felicitar el mateix dia del seu aniversari. Per molts anys, en facis molts amb molta felicitat de part de tots.

El recorregut, força maco, on veiem paissatges macos, arbres centenaris, bosc en recuperació per la reforestació i en definitiva, un dia que sempre fem esports al costat de bones amistats, al llarg de molts anys.

Al final de la crònica podreu veure i baixar-vos els recorreguts, tant dels Mossenaires caminants, que han fet una volta de sis quilòmetres, gaudint de bones converses i conduït per en Juanjo-

Els Mossenaires que correm, hem fet 10,7 qm. i també podreu baixar el circuit al vostre mòbil, si el voleu repetir.

Us recordem que continuem demanant, donat que ens agrada veure-us pels entorns que vosaltres feu qualsevol dia de la setmana, i quedarà guardat a l'historial Mossenaire. Gràcies per les fotografies que ens aneu enviant. Ens agraden.


Com sempre estem dient, ara ja us podeu anar inscrivint com més aviat millor a la trobada del dissabte vinent, 27 de novembre, per poder anar fent les nostres previsions. Gràcies per fer-ho possible i ens veiem aviat.:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener