El projecte es modifica i transforma. Ara ja entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes.

Volem contribuir a donar entendre que estem en pandèmia i que encara no és solucionat, i com que us trobem molt a faltar, ara tens tres possibilitats de sortir als reportatges:

- Venir a "córrer" 10 qm.
- Venir a "caminar" 6 qm.
- Enviar "Una fotografia" teva.

dilluns, 1 de novembre de 2021

Plovent: també Mossenaires

Aigua és font de vida i també de constipats, i els més assenyats heu fet bondat i l'heu vist caure des de casa- A nosaltres ens ha caigut al damunt, però fent un balanç, i com no podia ser d'una altra manera, vibracions autèntiques de positivitat, rialles i converses. Ens consta que ha estat per recordar, i més d'una i més d'un hem xalat amb aquesta fina pluja i unes olors i colors, irrepetibles i en una companyia de deu.

Ens preguntava algú, que feien Mossenaires si plovia i si algú en tenia cap dubte, de prova aquesta trobada en la qual tant el grup de "Mossenaires caminants", com els "Mossenaires que corren" han gaudit un dissabte més del que estem acostumats a fer: bones converses i xerrin xerrant l'estona ens ha passat volant.

Us esperem la setmana vinent, que segur que continuarem fent història, i recordeu que encara que no vingueu, les vostres fotografies són anhelades i ens recordem de tothom, encara que a la distància.
Podeu consultar el circuit al final d'aquesta crònica, tant de Caminants com dels que corren. Gràcies de tot cor, i ja us podeu anar inscrivint a l'entrenament de la setmana vinent a:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener