El projecte es modifica i transforma. Ara ja entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes.

Volem contribuir a donar entendre que estem en pandèmia i que
 encara no és solucionat, i com que us trobem molt a faltar, ara tens
 tres possibilitats de sortir als reportatges:

- Venir a "córrer" 10 qm.
- Venir a "caminar" 6 qm.
- Enviar "Una fotografia" teva.

dimarts, 19 d’abril de 2022

Entrenant en grup

Hem estat avui poquets els que ens hem reunit al voltant de la masia, per fer el que sabem fer: entrenar en grup. Avui no hi ha hagut grup de caminar, i els que ens hi hem trobat hem anat a córrer, baixant al bosc de Can deu i fent un recorregut agradable per llocs agradables. Agrair la bona predisposició de tothom. Gràcies al fet que ens faciliteu la vostra inscripció a http://inscripcio.mossenhoms.be hem pogut preparar un circuit apte per tots els públics i de nou agrair aquest esforç i continuarem demanant que com abans us hi apunteu, abans podem pensar aquests circuits, que esperem que hagi estat del vostre grat.

Un Mossenaire antic i que no pot venir gaire, en Carlos López, avui ha tornat després de molt de temps.
En Raül, que feia molt temps que no corria, ho ha fet fantàsticament bé.

I en definitiva, esperem que hàgeu pogut reposar aquests dies de setmana santa i torneu amb ganes renovades de venir a Can Mossenaire. Gràcies per tot!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener