El projecte es modifica i transforma. Ara ja entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes.

Volem contribuir a donar entendre que estem en pandèmia i que
 encara no és solucionat, i com que us trobem molt a faltar, ara tens
 tres possibilitats de sortir als reportatges:

- Venir a "córrer" 10 qm.
- Venir a "caminar" 6 qm.
- Enviar "Una fotografia" teva.

dilluns, 4 d’abril de 2022

Fins a Sabadell i tornar

Un fred que pela fa avui per Can Mossenaire. Pensàvem que havíem deixat l'hivern enrere i, en canvi, hem tremolat força. I és que per on passen Mossenaires, fem tremolar la terra.

Un recorregut clàssic, passejant per Can Deu i amb pas per Sabadell, i pujada cap a Terrassa, per tenir unes vistes extraordinàries a la Mola.

Hem fet una col·lecció, com en nosaltres és costum, de la Masia de Torre Mossèn Homs, així com del Pi Bonic, amb vosaltres com a protagonistes.

Els dos grups, caminants i corredors, han sortit en punt a l'hora prevista, i hem tornat a encetar el cap de setmana amb bones vibracions. Gràcies a tothom per haver-ho fet possible i recordeu que els dissabtes hi està tothom convidat, i sense cap mena de compromís. El que si agraïm que us apunteu a aquests entrenaments, per poder fer les nostres previsions, i de nou anem escrivint pàgines d'història.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener