El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dilluns, 4 d’abril del 2022

Fins a Sabadell i tornar

Un fred que pela fa avui per Can Mossenaire. Pensàvem que havíem deixat l'hivern enrere i, en canvi, hem tremolat força. I és que per on passen Mossenaires, fem tremolar la terra.

Un recorregut clàssic, passejant per Can Deu i amb pas per Sabadell, i pujada cap a Terrassa, per tenir unes vistes extraordinàries a la Mola.

Hem fet una col·lecció, com en nosaltres és costum, de la Masia de Torre Mossèn Homs, així com del Pi Bonic, amb vosaltres com a protagonistes.

Els dos grups, caminants i corredors, han sortit en punt a l'hora prevista, i hem tornat a encetar el cap de setmana amb bones vibracions. Gràcies a tothom per haver-ho fet possible i recordeu que els dissabtes hi està tothom convidat, i sense cap mena de compromís. El que si agraïm que us apunteu a aquests entrenaments, per poder fer les nostres previsions, i de nou anem escrivint pàgines d'història.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener