El projecte es modifica i transforma. Ara ja entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes.

Volem contribuir a donar entendre que estem en pandèmia i que
 encara no és solucionat, i com que us trobem molt a faltar, ara tens
 tres possibilitats de sortir als reportatges:

- Venir a "córrer" 10 qm.
- Venir a "caminar" 6 qm.
- Enviar "Una fotografia" teva.

dimarts, 12 d’abril de 2022

Esport, xerrat, caminat i corregut

Sempre és una festa a Can Mossenaire i avui hem anat a l'aplanadora, tot passant per llocs que ens agraden i ens fa la pràctica de l'esport i la contemplació de l'entorn i amb poder xerrar pels descosits amb gent amb la qual ho fem molt més atractiu. Si fa una setmana feia un fred increïble per l'època primaveral a què estem, aquest dissabte 9 d'abril no ens hem banyat de rajos de sol en cap moment i la ferralla ha estat també protagonista. Una màquina antiga i que servia per premsar els camins previs asfaltat dels carrers i carreteres. Fa temps que es manté a aquesta rotonda de la mancomunitat de Terrassa, en bones condicions, i Mossenaires si han volgut retratar per escriure una nova pàgina dels nostres entrenaments. Hem continuat pel marge de la carretera N150 Terrassa-Sabadell i breument hem fet un vídeo de record als peus del dinosaure d'en Roc Alabern.

El vídeo també el volem dedicar a uns amics Mossenaires que cada setmana ens regalen les seves fotografies i que per la pandèmia, no han pogut estar al nostre costat, i ara ens comuniquen que si tot va bé, aviat tornaran a enriquir amb la seva presència i companyia el #dissabteMossenaire . En Sebas fa anys i el felicitem des d'aquí, aquest racó de món que durant anys ha estat el seu lloc. Felicitats, Sebas!!.

També el vídeo podeu veure a en Chicho i molts amics que han fet costat amb la seva presència i participació en la cursa i passejada pel Parkinson, que va tenir lloc el diumenge 3 d'abril.

Gràcies a tothom i us continuem animant a fer entrenaments en grup i si ho voleu molt millor al costat de Mossenaires que sempre us hi conviden tots els dissabtes a les vuit i des de fa vint-i-nou anys i els que encara queden.
Mossenaires en recuperació
Fotos que ens envieu de la setmana 5 al 11 d'abril de les nostres amigues i amics MOSSENAIRES i la seva actividat esportiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener