El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dimarts, 12 d’abril del 2022

Esport, xerrat, caminat i corregut

Sempre és una festa a Can Mossenaire i avui hem anat a l'aplanadora, tot passant per llocs que ens agraden i ens fa la pràctica de l'esport i la contemplació de l'entorn i amb poder xerrar pels descosits amb gent amb la qual ho fem molt més atractiu. Si fa una setmana feia un fred increïble per l'època primaveral a què estem, aquest dissabte 9 d'abril no ens hem banyat de rajos de sol en cap moment i la ferralla ha estat també protagonista. Una màquina antiga i que servia per premsar els camins previs asfaltat dels carrers i carreteres. Fa temps que es manté a aquesta rotonda de la mancomunitat de Terrassa, en bones condicions, i Mossenaires si han volgut retratar per escriure una nova pàgina dels nostres entrenaments. Hem continuat pel marge de la carretera N150 Terrassa-Sabadell i breument hem fet un vídeo de record als peus del dinosaure d'en Roc Alabern.

El vídeo també el volem dedicar a uns amics Mossenaires que cada setmana ens regalen les seves fotografies i que per la pandèmia, no han pogut estar al nostre costat, i ara ens comuniquen que si tot va bé, aviat tornaran a enriquir amb la seva presència i companyia el #dissabteMossenaire . En Sebas fa anys i el felicitem des d'aquí, aquest racó de món que durant anys ha estat el seu lloc. Felicitats, Sebas!!.

També el vídeo podeu veure a en Chicho i molts amics que han fet costat amb la seva presència i participació en la cursa i passejada pel Parkinson, que va tenir lloc el diumenge 3 d'abril.

Gràcies a tothom i us continuem animant a fer entrenaments en grup i si ho voleu molt millor al costat de Mossenaires que sempre us hi conviden tots els dissabtes a les vuit i des de fa vint-i-nou anys i els que encara queden.
Mossenaires en recuperació




Fotos que ens envieu de la setmana 5 al 11 d'abril de les nostres amigues i amics MOSSENAIRES i la seva actividat esportiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener