El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dimarts, 26 d’abril del 2022

... i tornem al Llac Petit

I poc després de començar la pluja ens acompanya. I durant l'entrenament hem tingut, pluja fina i tot d'una ha aparegut el sol, i uns colors de la natura esplèndids i objectiu d'anar a veure el Llac Petit, amb poca aigua i ara a més veiem treballs de reparació de la presa. Ara esperem tornar a veure el nostre encantador llac de nou amb més aigua. Ara en veiem poqueta i ens agrada veure com es reforcen les parets.

El grup de caminar i el de córrer han sortit alhora i durant aquest reportatge, podeu veure els recorreguts, per si els voleu fer i repassar.

Amigues i amics que s'havien apuntat, han preferit avui no venir a córrer, per la pluja i de fet no estava massa clar si ens acompanyaria massa estona, però ara podem confirmar que no ha plogut massa, tot i que a la sortida si plovia.

S'estrenava una nova Mossenaire, la Núria i a retornat després de força temps, en Toni, i ens n'alegrem moltíssim.

I també una bona sorpresa: després de més de dos anys, han tornat l'Inma, Miguel i Sebas
I en Miguel, que cada setmana ens envia les fotografies i que està pujant a la Mola i ho vol fer seixanta vegades amb amics, per celebrar el seu aniversari, avui també ha vingut.

Vol dir que avui hem tingut molt bones sorpreses i que podem afirmar que ha valgut molt la pena entrenar a Can Mossenaire

I si tu, també vols venir: no deixis passar un minut i en pots anar apuntant a
http://inscripcio.mossenhoms.be





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener