El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dijous, 20 d’octubre del 2022

Entrenant en grup per Torrebonica

Una bona colla d'amigues i amics inicien un dissabte més un entrenament compartit, on de vegades el de menys és on anem i, en canvi, si, amb qui anem: amb gent en ganes de fer-se costat una vegada més. El dia ja comença a ser més fosc, encara no ha sortit el sol, i mentre comencem anem veient un canvi de llums, que ens convida a fer esport en les dues modalitats: anant a caminar i anant a córrer. Per una banda, el grup de caminants farà els seus sis quilòmetres i escaig i el de córrer una mica més de deu. Mossenaires caminants, han baixat pel torrent de Fangar, i fent aturarà a la font de l'Argelaguet i els Mossenaires decórrer han fet una volta per Torrebonica i Can Bon Vilar, gaudint sempre d'esplèndides converses.

Us oferim aquest reportat i vídeo perquè us quedi un bon record d'un 15 d'octubre del 2022 memorable, com ho són tots. Gràcies pel vostre ajut i ja us podeu apuntar pel dissabte vinent al lloc habitual  http://inscripcio.mossenhoms.be

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener