El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dijous, 13 d’octubre del 2022

Sempre és una festa de l'esport

Sempre són una festa de l'esport els dissabtes Mossenaires i aquest també ho ha estat. Després d'uns dies de pluja, segurament avui ens hi hauria ben bé hagut de visitat a la nostra sortida i no. Ha estat un dels circuits de força asfalt, el que han fet Mossenaires que corren els que ens fa travessar el poble de Matadepera, i tenir com a destí la font de la Tartana on podrem reposar i fer un bon traguet d'aigua tractada i amb garanties. Lloc encisador, on moltes vegades al llarg dels anys hi anem i sobretot en dies com el d'avui que mirem de no trobar massa basalts enfangats. Arribats a la font, també immortalitzem l'entrenament amb la fotografia de grup.
Pels bonics carrers del bell centre de Matadepera, a l'església de Sant Joan i el carrer major, la plaça Sant Jordi on veurem els colors de tardor, tan i tan bonics. Gràcies per fer-nos costat.

Mossenaires que caminen han anat també a Matadepera fins al Masot i camps d'esport, i han baixat fins al polígon industrial de Can Petit, fent quasi sis quilòmetres.

Tots dos circuits els podreu veure i fer al llarg d'aquest reportatge.


Bé, ja tenim obertes les inscripcions pel dissabte vinent, i et convidem a apuntar-te com abans millor i t'ho agrairem. Gràcies. http://inscripcio.mossenhoms.be


ANTONIO MAYORGAS , es ve a visitar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener