El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dimecres, 5 d’octubre de 2022

Tots els dissabtes esport

Caminar o córrer amb nosaltres és l'oportunitat de combinar moltes coses: esport, conversa, respirar aires força nets, i gaudir dels camins que envolten aquestes dues grans ciutats, Terrassa i Sabadell, de més de dos-cents mil habitants cadascuna: vol dir que en el nostre racó hi passen moltes amigues i amics, principalment d'aquestes ciutats, i la qualitat humana en tenim que no ens l'acabem.

Sempre tenim sorpreses i a primera hora ens ve a visitar en Sebi Ranchal  , que ara no corre i va ser Mossenaire d'Honor fa set anys.

Sempre tenim qui ens ajuda a perfilar les inscripcions, en Fran, a qui li agraïm i en Jordi, que ens ajuda amb la bandera.

Mossenaires que caminen han fet uns sis quilòmetres i mig, amb un desnivell acumulat de cent deu metres i Mossenaires que corren, han fet uns deu quilòmetres i mig amb un desnivell acumulat de cent trenta i un metre. Cada setmana, de fa anys, pengem els recorreguts, per fer una crònica completa.

També publiquem les persones que hi heu participat, i si a l'hora d'inscriure-us poseu aquesta opció, rebreu tota la crònica i totes les fotos al vostre correu. I no ocuparà espai al teu correu, donat que les fotos estan linkades i no s'omplen les vostres bústies, vol dir que no patiu.

Sempre, quan us inscriviu, podreu veure que hi ha l'opció perquè en Pep el dissabte us doni a conèixer molt d'hora, molt d'hora, qui està apuntat al vostre mòbil, i així coneixeu més al costat de qui entreneu.

Bé, ara toca apuntar-se per dissabte vinent, i així podrem pensar millor quin circuit pot convenir més per passar-ho bé. Gràcies per fer aquest gest, d'apuntar-os. http://inscripcio.mossenhoms.be

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener