El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dijous, 27 d’octubre del 2022

Mossenaires va a Ca n'Ustrell

La idea era anar al bosc de Can Deu, passant i fer-nos una fotografia a Ca n'Ustrell, una masia de Sabadell del segle xiiiÉs de propietat privada i està situada a la carretera de Matadepera. La masia, que pertanyia a l'antiga parròquia de Sant Julià d'Alturaestà documentada des del segle XIII, com a Mas de l'Hospital. Als segles xiv i xv apareix com a Mas Prat de la Bassanta. Al tombant del segle XIX-XX, n'era propietari Miquel Ustrell i Serrabogunyà.
Can Ustrell Agricultura és una empresa que es dedica a la producció i venda directa de verdura i fruita ecològica de temporada; practicant així, una agricultura artesanal i respectuosa amb el medi ambient, per la qual ofereix un producte d’alta qualitat per una alimentació bona i saludable. http://www.canustrellagricultura.com/

El recorregut us el podeu descarregar com sempre en aquest mateix article.

Els caminants avui han assolit un récord de participants, amb disset persones per primera vegada i es consolida com a trobada Mossenaire. Gràcies als que ho esteu fent possible. Els Mossenaires que han anat a córrer han estat trenta-tres. Vol dir que una cinquantena de Mossenaires. Quin luxe.

Vinga! , us podeu apuntar per dissabte vinent http://inscripcio.mossenhoms.beCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener