El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

divendres, 9 de desembre del 2022

Mossenaire Fran: per molts anys!

Una vegada hi havia, ara fa molts anys, un grup d'amigues i amics que van creure en un projecte. Aquest consistia a trobar-se a l'era de la Masia de Mossèn Homs amb ganes de compartir una hora fent esport i en concret córrer mentre petaven una bona xerrada, i constatar-ho amb sempre el reportatge que mai ha faltat d'ençà que en tenim coneixement, i vet a qui que un dels seus protagonistes més destacats era en Fran Frutos, una persona encantadora que passats tants anys forma part de l'adn del projecte. No s'entendria sense ell i tot i algun breu parèntesi, sempre el tenim prop. Educat, discret i disposat a contribuir a aquest món que ens ha tocat viure amb els seus consells, opinions i l'etern somrís que sempre l'il·lumina. Avui li dediquem el nostre entrenament el dia del seu aniversari, el 3 de desembre i que és dissabte. Hem anat a un raconet que ens regala la natura, la font dels plàtans, on li podrem desitjar el millor i volem que sàpiga que els dissabtes no serien el mateix sense poder estar amb ell. Que siguis molt feliç al costat de la família i amigues i amics.

Avui és divendres i demà dissabte i observem a la llista d'apuntades i apuntats, que ja hi ets i a més t'agrada a ajudar que tot surti bé i agafaràs el mòbil i el bolígraf i faràs la teva inestimable contribució. Ara i sempre: amic.

Ah!, i recordem que ja us podeu anar apuntant a http://inscripcio.mossenhoms.be i sobretot en Fran agafarà el llistat i posarà la creu de si has vingut i si t'has oblidat d'apuntar-te, t'apuntarà a un entrenament. Un luxe!

Josep, Jordi i Pep, pujant des del Monument de la Dona
José Manuel
A punt per la foto familiar


A la font de platans, buscant a en Fran

Ja tenim en Fran


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener