El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dijous, 29 de desembre del 2022

Dinosaure d'en Roc Alabern per Nadal

Un entrenament compartit és un entrenament on guanyes moltes coses. Guanyes en salut; guanyes en coneixences i si, anar al costat de gent com vosaltres ens fa que sempre estem aprenent. Escoltant i explicant, mentre fem anar les cames i el cor, i com no les nostres cordes vocals. I si, de nou el balanç és que tot i ser un dia molt marcat per formar part de Nadal. Aquest vespre moltes i molts celebrarem junt els nostres éssers més estimats, la nit de Nadal. I com no pot ser d'una altra manera, ens atiparem de copiosos àpats que ens faran nodrir sobre manera els nostres cóssos. Sort de Can Mossenaire cremem unes quantes calories de més.

Hem anat fins al nostre estimat Dinosaure d'en Roc Alabern i allà ens hi hem retratat i hem tornat a deixar la nostra petjada. Gràcies per fer-ho possible.

Els Mossenaires que han caminat, també en estat una bona colla amb una volta fantàstica, passant per la font de l'Argelaguet on s'hi han retratat. Val a dir, que ha estat un dels entraments post tancament pandèmic on tant els que correm i els que caminem, hem estat una grandíssima colla. Gràcies per fer-ho possible.

Ja estàs trigant a apuntar-te pel dia 31 de de semble, on farem el darrer del 2022. No t'ho perdis i ves-t'he apuntant, si us plau al lloc habitual http://inscripcio.mossenhoms.be

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener