El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dimecres, 14 de desembre de 2022

Per sota el pont

Que si, que encara hi ha algun invent després de tants anys. Avui hem passat per sota la carretera de Talamanca. Al grup de caminants la Patrícia, José Miguel i Pau.  que s'ha notat la setmana de ponts. Per això avui hem passat per sota un pont en un recorregut que ens van ensenyar no fa pas gaire una colla d'amics.

Els corredors un recorregut que sabem bé i fins a la font de Can Roure, i els caminants, fins a Matadepera al bell mig del poble. Res: gràcies per venir i també els que ens seguiu per les xarxes i sapigueu que podeu venir sempre que vulgueu, que som un grup obert a tothom amb ganes d'entrenar en grup. Fins aviat. Si vols venir el dissabte vinent, a la web ho pots fer. Animat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener