El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dijous, 22 de desembre de 2022

Per Matadepera amb Mossenaires

Plou, però pel que plou plou poc, pel que ha de ploure, i a Can Mossenaire avui apuntaven maneres, i plugim plujat, ha xirimijat un xic i secs no hem acabat.

Idea era crear al nostre històric allò de carrers engalanats amb motius nadalencs i els hem anat a cercar pels carrers de Matadepera i amb aturada a la plaça d'en Pep Ventura i volta més aviat curta, per no quedar als peus dels constipats. Us desitgem bones festes i us esperem aquest dissabte dia 24 de desembre per manifestar-te aquests bons desitjos.

Els nostres caminants han vorejat el camp de golf del prat i també ens regalen les seves fotografies i el seu circuit, i hem tingut, després de molts anys, la visita d'en Ferran i la Tensi. Han fet un recorregut de 7 quilòmetres a bons ritme, com els és costum.

T'apuntes per dissabte?, vinga: t'esperem a http://inscripcio.mossenhoms.be
Pau i Anna
Clica aquest vídeoCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener