El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dimecres, 22 de març del 2023

Caminem i Correm en grup

Noves amigues i nous amics es venen a estrenar a Can Mossenaire avui, i esdevenen Mossenaires nous, i us donem la benvinguda i esperem que aneu repetint. Cada setmana i tornem a gaudir de la vostra companyia, i els que corren han fet uns deu quilòmetres i els que caminen uns cinc. Tornem a estar satisfets d'haver entrenat en grup i a la sortida hem anunciat que anem recollint el vostre encàrrec de samarreta, que estem a punt de demanar. Darrers dies per fer la teva reserva per aquesta comanda. També hem dit que la setmana vinent, a Can Mossenaire hi haurà una cursa organitzada per l'alumnat de l'institut Cavall Bernat, i algun de nosaltres farem les dues coses: primer farem el de cada setmana i llavors anirem a fer la primera edició de la Cursa de mossèn Homs. Ja us explicarem què tal ens va.
Aquesta setmana hem vist que a la zona que sempre aparquem, dissabte vinent, segurament hi haurà restriccions, per la qual cosa recomanem que vingueu amb prou temps per poder aparcar.

Bé, ja us podeu apuntar al lloc de sempre i si encara no has fet el teu encàrrec de samarreta, aprofita ara per fer-ho. Ens veiem el dissabte vinent i t'agraïm la teva atenció.

Encàrrec de samarreta:  https://samarreta.mossenhoms.be
El nostre bandera, en Jordi fent un bon desplegament,
clica per veure vídeo


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener