El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dijous, 9 de març del 2023

Els 6 revolts

El circuit més llarg que fem és aquest, fer els sis revolts i pujar fins al Turó de les Roques Blanques ens causa respecte, i ha estat genial ho en forma que us hem vist. Sempre, no hi pot faltar el reportatge fotogràfic, que ens farà reviure l'entrenament i fer la foto de record al capdamunt, des del mirador, tot i que mirant llarg hi veiem calitja, però es pot allargar lluny. Ens trobem unes amistats i alhora Mossenaires just a dalt, com la Juani, Susanna i Isa.

El Mossenaires que caminen, han anat al torrent de Gotelles i realment deien que està bastant intransitable, tot i ser bonic. Les fotografies ben "macotes".

Podreu veure ambdós circuits al llarg del reportatge.

Rebem fotografies de la Carme, Miguel i Manuel, José de diferents activitats durant la setmana i us animem que envieu si feu alguna activitat esportiva, per publicar-ho als reportatges Mossenaires


També aprofitem per dir-vos que com que hi ha amigues i amics, que poden voler alguna samarreta de recanvi Mossenaire, o bé algú que no en tingui i la vulgui, hem fet un formulari que quan tinguem un mínim de demanades les encarregarem. Un passem el link https://samarreta.mossenhoms.be


Clica aquests foto per veure el vídeo amb música


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener