El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dijous, 2 de març del 2023

Mossenaires #visitsabadell

Hem fet dos recorreguts habituals, caminants i corredors i destaquem que el grup de caminar va a l'alça. Se'ns fa evident que la colla creix i segur que encara ho farà més, donat que es respira un ambient fantàstic. Enhorabona!!

Els que hem anat a córrer, avui ha estat un passeig pel bosc de Can Deu i hem passat per llocs molt bonics i com són els voltants ben cuidats de Ca n'Ustrell i que ja n'havíem parlat que alberga una empresa que es dedica a la producció i venda directa de verdura i fruita ecoartesanal de temporada; oferint així, un producte d'alta qualitat per una alimentació bona, saludable i respectuosa amb el medi ambient.

També quan passem per Sant Julià d'Altura, hem destacat que hi ha un pal selfie per tothom "take your selfie" que ens proposa posar la nostra foto a Instagram animant al món visitar Sabadell posant el hashtag #visitsabadell @sbdturisme i de fet durant trenta anys #Mossenaires ha unit amb el seu esport les dues grans cocapitals #Sabadell i #Terrassa

Els caminants han fet una bona caminada pels Plans de Can Bonvilar, i com dèiem amb una colla ben gran.

Vull agrair la vostra atenció i seguiment i instar-vos a venir i apuntar-vos per poder preparar millor la trobada a http://inscripcio.mossenhoms.be
 Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener