El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dijous, 7 de setembre del 2023

Llac Petit i parc de l'audiovisual

Inaugurem la temporada trenta-unena d'entrenaments en grup des de Torre Mossèn Homs de Mossenaires i ho fem, com és costum i habitual en dissabte i a les 08:00 i que millor que triar el nostre encantador Llac Petit de Can Bogunyà i gaudir del seu recuperat nivell, donat que durant molt de temps gairebé era buit. Esperem que tots gaudiu de la nova temporada, i ens feu gran el nostre projecte amb la vostra presència.

Agraïm a la Txell Castañé que avui ens ha guiat als que caminen i ens ha regalat bones fotografies, amb paisatges de Can Bonvilar i del llac del golf. Gràcies als cinc i segur que ha anat bé, per les cares que fèieu.

Destaquem que per primera vegada Mossenaires ha coincidit amb un dels corredors de llarga distància més importants del món i que és egarenc: Oriol Antolí Sarrau. Fa poc va fer el récord estatal de cinc-cents cinquanta quilòmetres en tres dies a la prova de Suffolk Backyard Ultra. Ara l'Oriol prepara el Campionat del Món d'ultradistància, que tindrà lloc a la localitat de Tenesse, als Estats Units, el mes d'octubre vinent. Esperem veure't algun dia per Can Mossenaire, per desitjar-te sort. Nosaltres tan sols en fem deu, però segur que ens pots donar molt bons consells.

Estem ja preparant l'entrenament de dissabte i us convidem a apuntar-vos a http://inscripcio.mossenhoms.be
En Joan posa creus i apunta 
Clica al damunt per veure-ho al Youtube

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener