El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dijous, 14 de setembre del 2023

Ca n'Argelaguet, Ermita de Sant Vicenç de Verders i Ermita de Sant Julià d'Altura a Can Mossenaire

Tot continua i un dissabte es suma a un altre i sempre sembla una festa. Quina diferència hi ha cada vegada i en son moltes, i som nosaltres, amb les nostres ganes de compartir una estona amb una bona excusa, esport i natura i fer-ho en grup, i és la de anar envoltat de persones que enriqueixen la nostra existència. Sempre diem que es podria fer individualment, i de vegades ho fem, però aquesta oportunitat de sentir prop a gent com vosaltres que ens faran millorar en molts aspectes.

Tothom sou importants per aquest projecte, i de fa anys que pensem que a dia d'avui ha valgut la pena, i de nou hem fet un circuit que ens ha conduít fins al capdavall del bosc de Can Deu de Sabadell, i l'ermita de Sant Vicenç de Verders, tornem ha deixar el testimoni del nostre pas enriquint-ho amb imatges i vídeos. De nou tenim la sort de tenir una nova Mossenaire, a qui presentarem, la Bego. Gràcies per ser-hi.

De tornada, fent corriols continuament fins a arribar a Can Mossenaire, de Torre Mossèn Homs. Allà ens retrobarem amb Mossenaires caminants, que ha fet una bona volta plegats i que podreu veure al llarg del reportatge.

Com diem moltes vegades, volem que el projecte d'entrenar en grup us el feu ben vostre i si us agrada convideu a les persones que aprecieu, per compartir bones xerrades mentre fem esport. 

Ja us ho heu pensant bé? doncs tornem a tenir les inscripcions obertes des de dimecres i ja es van apuntant amigues i amics, a córrer i a caminar i tu també pots venir: 


Josep Mirabet i Juanjo Fernández, Mossenaires que caminen
Clicla al damunt si vols veure-ho a Youtube

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener