El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dijous, 28 de setembre del 2023

Alzina del Baixador, Bassa del golf i Font de Ca n'Argelaguet des de Can Mossenaire

Si una cosa determina que és una trobada d'amigues i amics, és perquè hi ha una frase cèlebre que sempre ens sona i és aquella que diu: el millor amic de l'home és el gos, i si, de fa anys que a Mossenaires, conviu amb aquests amics fidels, i un del que més tenim al nostre cap, és en Yuma, però també en Sherlock i Watson i no falla mai en Goxo, i en ve en Buk, i de fa poc Chanel i Nicki. És per nosaltres un luxe comptar amb els nostres peluts, que ens fan encara més ser un grup singular. A més, els cans són feliços i se senten uns més de la colla: vol dir que gaudim encara més gràcies a ells. Aquest petit homenatge per a ells.

Els que correm, hem fet un clàssic de camins amples i xerrades constants. Lamenten que un ciclista ens ha impactat contra en Joan Forte, i tot i continuar, l'ensurt ha estat considerable, ja que han anat tots dos per terra. Sabem que en Joan està recuperat i esperem que ciclista també.

La colla de caminants ha estat gran i han fet circuits nous, igual que la setmana passada i amb emocions fortes. En Josep Mirabet s'ofereix per dinamitzar la colla i al final, a més, ho condimenta amb una bona taula d'exercicis. Gràcies a totes i a tots per aquesta nova aposta, els caminants, que va sent un èxit, amb l'ajut de tots els integrants.

Avui hem començat en estiu i acabat a la tardor, donat que a les 08:50 hi havia canvi d'estació.

Esperem que els uns i els altres hàgiu gaudit i aneu pensant ja, en el dissabte vinent a veure on anem. Gràcies i ja ho sabeu: si ens voleu ajudar, aneu-vos apuntant, que així planifiquem millor. Bona setmana!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener