El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dijous, 21 de setembre del 2023

Turó de les Roques Blanques i Collet de Can Roure des de Can Mossenaire

Cap de setmana molt mogut, i amb l'entrenament estrella, el que ens porta a pujar els sis revolts del Turó de les Roques Blanques i ens fa especial il·lusió, perquè una de les Mossenaires més incondicionals, Mar Villafañé, per una cosa o altra, quan durant l'any hi havíem pujat, no havia coincidit i no coneixia aquest indret. Li dediquem especialment a la Mar, i la pel·lícula quedarà per recordar al llarg dels anys. Segur que hi haurà moltes més vegades. S'ha pujat molt bé i a dalt hem fet un reportatge. El camí ens hem trobat moltes amistats. Com en Josep Muncunill i Pep Prado, i també Mossenaires en alguna època, Jordi Pastor i Juan Carlos Artigas, Raül Moreno i Alícia, Joan Puig i Mònica Ferrer, i ens trobem a Marga Moix, Eva Aranda i Maricarmen Sánchez i baixant Alex Castells, amb tota la família. Segur que ens deixem algú. Encantats de veure-us vist i quedareu per molt temps al reportatge i pel·lícula al youtube Mossenaire.

El diumenge, divuit amistats vam acompanyar a la proesa d'en Josep Vandellós, que puja una vegada i una altra al nostra millor cim i pels mateixos camins, i ens convidava a La Mola a un cafè o refresc, als que hem volgut estar-hi en un dia tan assenyalat per a ell. Gràcies.

Els Mossenaire caminants han pogut gaudir d'una jornada especial, i és que en Pep Santacana ens ha dut a l'ermita de Santa Magdalena de Puigbarral, que està en una propietat privada i ha fet la gestió per a poder-nos-la fer gaudir. Gràcies també per aquest important moment.

I a en Joan Solé-Pla li van fer un pastís i regal, i videos que li van agradar molt i un pastís personalitzat, amb la silueta del Mossenaire i que també podreu veure al llarg del reportatge. Per tot plegat, podem afirmar que va ser una cap de setmana important a Can Mossenaire.

Novament, us donem les gràcies per fer-nos passar tan bé els caps de setmana amb tantes emocions.

Si voleu venir dissabte, ja tenim obertes les inscripcions a: http://inscripcio.mossenhoms.be

Carme i Núria, predisposades a riure
Clica al damunt per veure-ho al youtube


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener