El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dijous, 19 d’octubre del 2023

Bassa del golf i el Dinosaure Mossenaire

Tot i el pont llarg de quatre dies, sempre hi ha qui vol compartir una estoneta amb la nostra companyia i avui gairebé hem estat gairebé igual tant Mossenaires que caminen com que corren, i les dues colles han fet com és costum, esport amb bona companyia. Podreu veure el recorregut de sis i mig que han fet qui camina, tot clicant al damunt de la fotografia del recorregut, i veureu com el desnivell positiu ha estat de cent quatre mestres de pujada. Tot passant per dins de bosc. I els que han corregut, han fet cent quaranta-nou metres de desnivell positiu, amb gairebé onze quilòmetres.

Encara que no és dels millors recorreguts que fem els que correm, té llocs bonics com l'anella verda que passa per la grípia i p© Torressana i desembocar al nostre estimat Dinosaure de l'artista Roc Alabern. Hem fet reportatge, per deixar empremta i sempre ens ve a veure algun amic Mossenare, com ha estat avui en Víctor Escalante, un atleta que fa grans proeses atlètiques i venia d'entrenar fort i ens ha volgut fer una bona visita, dins del propi entrenament. Si voleu veure la seva feina ho podreu veure a https://www.lapublicidadcreativa.com/proyectos/ .i segur que us soprendrà gràtament.

Abans de sortir, us he demanat fotografies en horitzontals, donat que les fotografies verticals no van gairebé pels reportatges, sobretot de youtube i per veure-ho al televisor, sempre que pogueu. Recordeu, les horitzontals són les que ens van millor. Gràcies per tot.

Estem ja a punt per a dissabte i de nou us convidem a tothom, tant a caminar com a córrer en bona companyia a http://inscripcio.mossenhoms.be Vinga, no hi pensis més i t'esperem
Juanjo, amb Chanel. 
Clica damunt de la imatge del dinosaure i veuràs un vídeo al Youtube


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener