El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dijous, 5 d’octubre del 2023

Font de Sant Josep, Can Figueres del Mas i Bassa del golf des de Can Mossenaire

Continuem visitant els Camins Mossenaires i els hi posem les nostres imatges i moviment. Camins increïbles que formen part de l'èxit de la trobada que al llarg de trenta anys ininterromputs han fet que moltes persones encetessin l'amor a l'esport i la natura i fer-ho escoltant prop a persones que han enriquit el nostre tarannà. Hem fet les dues modalitats, la de caminar i la de córrer i tant en Josep com en Pep, volen que amb el circuït escollit, gaudiu d'una esplèndida trobada. Gràcies per formar-ne part i fer amb la vostra ajuda que aquest projecte d'entrenaments en grup a Torre Mossèn Homs a Can Mossenaire, sigui tan reconegut per la gent. Sou vosaltres que ho heu aconseguit.

Hem volgut felicitat a una Mossenaire amiga, Laura Fabra, que avui celebrava el seu aniversari, i li volem desitjar molta felicitat i que em faci molts més amb salut i en companyia dels éssers estimats. Si teniu la paciència de veure el vídeo, la felicitem en nom de totes i tots els Mossenaires.

I com sempre, en Pep us demana que us apunteu, que és de franc i em facilita les coses. Però si us n'oblideu, també podeu venir, donat que el més important és comptar amb la teva companyia. Moltes gràcies

http://inscripcio.mossenhoms.be

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener