El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

divendres, 13 d’octubre del 2023

Castellarnau, Can Canyes i Bassa del golf des de Can Mossenaire

Hem anat els que correm fins a Castellarnau on abans en dèiem els gronxadors, que van treure, i on hi havia dues magnífiques fonts, que ara no van i que permetien recuperar-nos en un lloc prou bonic. De fet, n'estem buscant alguna per la zona, i segur que aviat estarem de sort i podrem fer una parada hídrica.

Llocs prou bonics per retratar-nos i què dir dels paisatges que ens dona la zona de la bassa del golf i el passeig per les oliveres de Can Canya i les torres de recuperació elèctrica que passem. El fet de fer-nos tanta foto és escampar i perdurar en el temps el projecte de fer esport des de la Masia de Torre Mossèn Homs i des de la plaça de Can Mossenaire. I el vídeo, amb música sense copyright que hi posem i quan ens escoltem les nostres veus, per donar encara més qualitat a la trobada. Sempre agrair-vos la vostra col·laboració i acceptació d'aquesta manera de fer. També als que aneu a buscar la cua, i que tenim amb en Sebastian Morales, el màxim exponent i que passen els anys i encara fa.

Les fotografies que ens envieu, i també des dels vostres llocs d'entrenament com la Carme Ballesteros i en José Crespillo i Miguel Moreno, i des de fa tants anys. Al grup de caminants que porteu entre totes i tots, i ara en Mirabet, que és un referent egarenc per molts de nosaltres i que a més també condimenta amb la seva marcada personalitat. Però com no, trobem a faltar en Juanjo amb qui vam encetar el projecte de caminants i que esperem que aviat estigui recuperat i pugui tornar a transitar pels camins Mossenaires i en Vandellós, que no fall mai, i en definitiva tots, Gus, Nere.

També l'Eva, a qui li demanàvem que avui fes fotos, com en Fran, i tots i sempre m'oblido coses. Si és així espero que em disculpeu, donat que us estem agraïdes i agraïts a totes i a tots.
Ep, us heu apuntat? Doncs vinga que són deu segons i ens encanta per preparar la trobada següent. Ja sabeu on, oi. Vaja!!, us ho recordem a: http://inscripcio.mossenhoms.be

Gus i Josep, amb Mossenaires que caminen
Clica per veure el vídeo al Youtube


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener