El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dijous, 26 d’octubre del 2023

Per un tub a Sabadell

Tot i que la majoria ja som grans i alguns pentinem pels blancs, encara fem coses dites infantils, i és gaudir de passar per un senzill tub. I avui, ens marquem aquest objectiu i fem un seguit de fotografies espectaculars de gent gaudint de l'experiència de passar pel tub. I passat el, que un bon dia ens va mostrar en Manuel Ales, passem prop de casa seva i el seu fill ens filma des del balcó, a Sabadell. També dir, que fa una bona colla d'anys que anem molta gent Mossenaire de Sabadell i ens hem volgut retratar al costat d'un rètol en què queda ben clar. Vol dir que avui, tot han estat coses nostres que ens fan xerrar, riure i gaudir plegats, mentre fem allò que imagineu: esport del bo.

El grup de caminar ha gaudit anant a la font, i en acabar la sessió clàssica de gimnàstica que ens fa en Mirabet, que a més ens ensenya un munt de camins.

Esperem que gaudeixis del reportatge i si algun dia vols venir, no dubtis a fer-ho. I aquest dissabte ja tenim obertes les inscripcions: http://inscripcio.mossehoms.be


Clicla sobre la imatge del tub per veure el video al Youtube

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener