El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dijous, 30 de novembre del 2023

Anem a veure el Parc Pep Ventura de Matadepera

Van trobar un racó fantàstic dins de Matadepera i ens agrada visitar-lo regularment, i avui ha estat el dia.
Un parc que porta el nom de Pep Ventura, que fou un músic i compositor que consolidà la sardana llarga i reformà la cobla donant-li amplitud. Fou un personatge popular a l'època com a emprenedor cap de cobla, prolífic compositor i destre tenora.

Com fa setmanes, ens agrada fer una mica de reportatge gràfic, amb fotografies i vídeo, per poder donar més redundància a l'entrenament i guardar un bon record. Agraïm tot l'ajut, tant els que aneu a fer costat a la cua, que és primordial per fer un entrenament en grup, com els que ens ajudeu a controlar i retratar i els que us apunteu anticipadament, que ens ajuda a dissenyar el circuit i poder-vos tenir presents a l'hora d'enviar-vos el resultat de l'entrenament. I sobretot, els que veniu i feu possible que plegats l'esport, natura i amistat es consolida cada cop més.

Amigues i amics que han vingut a caminar, han visitat el torrent de la grípia i l'àrea de Can Montllor i ha gaudit i us conviden a venir a tothom. Ens ho passem bé.

Podreu veure imatges, vídeos i circuits dins el reportatge i us els regalem. Gràcies per tot i ja fa dies que us podeu anar apuntant on sempre: http://inscripcio.mossehoms.be
Mirabet i Martí
Clica al damunt per veure el vídeo al Youtube, posa si t'agrada: "m'agrada i et subscrius"


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener