El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dijous, 16 de novembre del 2023

Font de Sant Josep, Font de la Gripia i Bassa del golf des de Can Mossenaire

Si és dissabte i són les 08:00 a Can Mossenaire et convidem a córrer i a caminar. La idea és fer una estona d'esport, el que ve a ser una horeta i un xic, però amb l'al·licient de fer-ho envoltat de bones converses i fent bones amistats. En Mirabet sempre ens troba una volta divertida, i avui ha vingut en Juanjo, amb qui vam encetar aquesta nova perspectiva i que està sent un èxit de què les dues colles entrenen a la mateixa estona, però els uns sempre caminant i els altres corrents i tant al començament com al final, ens retrobem i ens ho passem bé. Hi ha qui ens ve a provar, i s'adona que el projecte és sòlid i sempre sense cap compromís i sense demanar res a canvi, tan sols les ganes de sentir-se acollit per una gran família.

Continuem demanant que prèviament feu l'esforç d'apuntar-vos, per poder predir com pot ser la trobada i poder-vos enviar després personalment aquests records que avui podeu llegir. Bé, està tot dit.

La bassa del golf ha estat testimoni del nostre pas i els caminants han anat per Matadepera, travessant per la llera la riera de les arenes fins a l'escola Joan Torredemer Canela. Els dos circuits els podreu veure i baixar-vos-el en aquest reportatge.

Informem que en Carmelo ens diu que està recuperant-se i que pensa venir a caminar aviat, com avui ha fet en Juanjo, després d'uns dies de recuperació.

Tenim com sempre les inscripcions totalment de franc pel dissabte vinent, i ens agradarà que t'apuntis. Gràcies

http://inscripcio.mossenhoms.be

Juanjo i Gus

Clica la foto si vols veure un video i engega l'alataveu si vols escoltar música
Jordi, José Luís, Wester. Mirabet

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener