El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dijous, 23 de novembre del 2023

Can Mossenaire, Bassa del golf i Can Canyes i l’aplanadora

I el circuit avui ens portarà a l'aplanadora de la N150, i ja prevèiem que en Jordi faria de conductor, i en Joan Carles de copilot. El que no van aconseguir arrancar el maquinot, però Mossenaires han aprofitat per reposar, mentre fem un reportatge de record i gaudim i riem dels acudits de tothom.

Amb l'Olga i de fa temps en dúiem una de cap, i era que ens ensenyés una font que ens servís per hidratar-nos quan fa una estona que correm i ens ha agradat molt i segur que repetirem, donat que pels boscos que ens ha mostrat, els hem trobats genials. Gràcies, Olga.

La bandera l'ha dut la Mar i hem rebut ajut de tothom: FranCarlos, Jordi, Mar, José Manuel, Marta i tot el llarg etcètera. Us nomenaríem a totes i tots.

El grup de caminar ha estat nombrós i està agafant un èxit segur, i com a novetat quatre nous Mossenaires, i les nebodes d'en Fran, vingudes d'Austràlia i a les que hem pogut conèixer.

Sempre ens queden bons records amb el munt d'imatges, que ara us ensenyem i també els dos circuits que podeu clicar i fer pel vostre conte.

Gràcies pel seguiment i podeu anar-vos apuntant a http://inscripcio.mossenhoms.be

Guillem Mases
clica sobre la imatge, per veure el vídeo al youtube


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener