El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dijous, 2 de novembre del 2023

Masia la Mateta, amb Mossenaires


Una manera de perdurar en el temps, és establint records gràfics, com entre tots anem fent. Un d'important és poder veure que un dels perquè el projecte d'entrenaments en grup ha estat tan llarg i de fa temps aquí al costat de Torre Mossèn Homs hi ha un lloc on durant trenta-un anys la gent es retroba una setmana i una altra per gaudir plegats del luxe de tenir racons tan bonics, i és que anar a la font de Can Roure i aturar-se per reagrupar-se a la Masia Can Torrella, i fer-se la foto de grup davant de la Masia la Mateta i fer un traguet a la font, veient com encara ens veu passar de tant en tant i ens podem escolta. Veureu com en Joan Forte ens mostra un racó dins el Cementiri de Matadepera on ve a reposar quan fa esport pels entorns i ens ho mostra, i l'Oriol ens diu que hi ha els seus avis.

Els Mossenaires que caminen, han anat fins a Ermita de Sant Julià d'Altura, i han gaudit durant uns sis quilòmetres d'una horeta i mitja d'autèntica caminada pels entorns, i ens ha guiat en Mirabet, que al final també ens farà fer, qui vulgui, estiraments.

Vull agrair-vos a tots com ajudeu al fet que una setmana més hem gaudit i ens queden ganes per tornar-hi.

Ens veurem dissabte vinent i pots venir totalment de franc: això sí, si vols ajudar als organitzadors, res millor que apuntar-se a http://inscripcio.mossenhoms.be

Gràcies!!! #SomMossenaires #DissabtesMossenaires


En Jordi ens ajuda amb les creus i noves inscripcions
Clicla damunt d'aquesta foto de l'Hugo i Jordi, per veure vídeo al Youtube
Fent estiraments abans de la sortida
https://cursainfancia.com/
Us volem recomanar la cursa d'aquests amics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener