El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dijous, 4 de gener del 2024

Bassa del golf, Can Figueres del Mas i Font de Sant Josep des de Can Mossenaire

Uns recorreguts coneguts per Mossenaires per tancar definitivament l'any i donar la benvinguda el 2024. Ha estat un any complet, on hem continuat fent entrenaments en grup i hem enfortit amistats i conegut de noves. Hem fet més de cinc-cents quilòmetres plegats, enguany, i gaudit d'una climatologia atípica, on gairebé no hem tingut pluja, però sí bones vibracions. No hem fallat cap dissabte i n'hi ha de memorables.

Ha estat l'any d'aniversari, com els trenta anys seguits de projecte de "dissabtes entrenant en grup", sempre a les vuit del matí i on el camp base ha estat Torre Mossèn Homs. En diem Can Mossenaire d'on sempre acceptem a tothom que vulgui compartir aquest esperit de companyonia, amor a la natura i l'esport. També l'impressionant esdeveniment que va tenir al maig en motiu, també, del meu aniversari i que us agrairé eternament. Gràcies.

Avui trenta de desembre en Tony Serrano ha estat felicitat per tothom en el seu aniversari i als que hem anat a l'esmorzar, ho hem pogut celebrar encara més. Per molts anys.

Parlant de l'entrenament, els caminants han fet un excursió per Matadepera i han passat pel centre, i podreu veure el circuit en aquest reportatge, i els que hem corregut pels plans de Can Canya, on ens ha retratat en Jordi i tot corrent per Torrebonica fins a passar pel barri de la Grípia i masia de Can Montllor i on encara es conserva el logotip del restaurant La Cava que va dissenyar fa molts anys el meu pare.

Uns desitgem un feliç 2024 i com sempre us diem, us convidem i sense compromís i de franc i sempre que vulgueu venir amb nosaltres el dissabte que us vagi bé: dues opcions; la de caminar i la de córrer. I per facilitar-nos la feina i si us podeu apuntar prèviament a http://inscripcio.mossenhoms.be


Clica al damunt per veure-ho al youtube

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener