El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dijous, 18 de gener del 2024

Font de Ca n'Argelaguet i Ermita de Sant Julià d'Altura, Maisa de Ca n'Ustrell des de Can Mossenaire

Tot i que no fa el fred que hauria de fer, ni plou, ni res: aquest dissabte una rosada i amb baixada de temperatura que emblanquinava l'entorn tan conegut per nosaltres. Ha estat un entrenament que no ha arribat als deu quilòmetres els que correm i gairebé set els que caminen i tots dos grups Mossenaires amb una ben nodrida representació. Gràcies a tothom per fer gran el projecte d'entrenaments en grup. Com sabeu, l'èxit depèn de nosaltres i veiem sempre cares de gent satisfeta. Passar per terrenys de Ca n'Ustrell de Sabadell, té el premi d'un entorn bonic, i de nou recordem que Ca n'Ustrell és una masia de Sabadell del segle xiii. És de propietat privada i està situada a la carretera de Matadepera. La masia, que pertanyia a l'antiga parròquia de Sant Julià d'Altura, està documentada des del segle xiii, com a Mas de l'Hospital. Als segles xiv i xv apareix com a Mas Prat de la Bassanta. I a hores d'ara Ca n'Ustrell Agricultura (CUA) produeix i ven verdures i fruites de temporada, practicant una agricultura artesanal i respectuosa amb el medi ambient.

Els que han caminat i que ha estat una bona colla, han fet Ruta circular des de Can Mossenaire a Torre de Mossèn Homs passant per:
- Font Matadepera (2.6 km)
- Església de Sant Joan (2.8 km)
- Ermita de Santa Magdalena de Puigbarral (4.9 km)
- Llentiscle (5.7 km)
- Herba de sant joan (6.2 km)

Donem la benvinguda a un nou Mossenaire, en Carlos Pérez, qeu aviat anirà a una de les millors maratons per fer marques, com és la de Berlín, i que ens explicava que en portava d'altres, baixant un parell de vegades de les tres hores. Molts d'ànims!

Andriu, també ha tornat i ens n'alegrem, donat que és un antic Mossenaire del que en tenim bonics records.

En definitiva, un dia més que hem fet història: i us agraïm l'ajut que ens brindeu, i les fotografies que ens envieu i quan us apunteu, que ens ajuda també amb les previsions. Gràcies a tothom!

Ja us podeu anar apuntant pel dissabte vinent: http://inscripcio.mossenhoms.be

Carles Olivan, Mossenaire caminant

Clica aquí damunt per veure el video al Youtube


 

Andriu i Carlos


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener